Mer kaffe

Jag är nog en kaffenarkoman, dricker kaffe igen, ehe.. Kan inte vara utan, åtminstone inte i min hjärna, håhå. Mmmmm coffee!

Kaffe är gott

Jag är hungrig, och sugen på mer kaffe haha D: min lärare berättade att kaffe egentligen inte har någon effekt fysiskt, utan det är mer psykiskt. Jag visste ju det, men hon förklarade det på ett kul och intressant sätt. Jag, personligen, mår på nåt sätt bättre utav kaffe. Jag känner mig glad och pigg utav det, livet blir lite bättre!

Har bjudit hem lite folk till en "myskväll" ikväll. B.la kommer en vän till mig som jag inte kan träffa ofta, då hon bor ca 2 timmar bort, min lilla Jerhler c: men ikväll, då banne mig ska vi ha banankul! Ska sedan upp och jobba imorgon, städa hos en mycket trevlig gammal dam. Har städat hos henne innan. Men det har varit ett lite uppehåll i ett ca halvår, då hon behövt mer än den hjälp jag kan ge henne. Dock saknade hon väl mig och ville ha tillbaka mig hehe c; skämt åsido.

Julklappar är mys

Jag älskar julen! Fast vem gör inte det? Den är mysig, kall på ett bra sätt, och glädjande. Haha, känner mig lite smått poetisk :3

Ska snart in till Göteborg för att träffa Mörbulten och Lisa fisa, ska på någon "julklappskväll" på arkaden. Hoppas på att kunna köpa de flesta julklapparna då c: tycker dock det är lite svårt med detta, jag menar.. vad ska man ge? Något hemmagjort? Ett köpt smycke? Osv osv osv.. Roligast är ju att göra något, jag kan vara ganska kreativ om jag vill. Men då måste jag vara på gott humör.

Ni får en fin bild på Svampbob och Patrick, känner igen mig lite c:



DEN LADES INTE UPP

Så jag lägger upp den här och nu i ett nytt inlägg! För er som inte fatta så menade jag ju såklart den andra tråjan från tumblr c: den är ganska simple och gullig! Har ju alltid gillat fantasi världen osv. 
 

Skola och tändstickor

Sitter i skolan med Mörbulten och jobbar, har foto. Det går väl lite smått segt, men det tar sig! Vi ska göra en reklam bild, där vi skriver en idé som vi byter med kompisen och sedan uppfyller det helt enkelt.

Jag har märkt vilken skillnad jag skriver på, kanske ska använda mer smileysar? Bloggen får en varmare och gladare känsla då :D Håhå, den var ni inte beredda på!

På tal om tröjan som jag la upp säger jag bara... GE MIIIIIG ;_; det är tydligen en tumblr som lägger upp "fantasi" tröjor, de finns alltså inte, men om man har tur kanske de trycker upp just det trycket man vill ha. Jag skulle lätt vilja ha pikachu tröjan! Hittade även en annan söt tröja, ska se om den laddas upp också, kan ju inte blogg.se riktigt längre ;_;

Tjoflöjt iaf och ha en muppig dag.
KRAM OCH PIKA PIKA~

RSS 2.0