Närcon Vinter with a fränd

SHIT VAD JAG HAR LÄNGTAT.
Imorgon är det dags, då ska jag och Malin ÄNTLIGEN få gå på ett riktigt anime/manga konvent! WAAH! Är helt exalterad! Vi ska såklart på Närcon Vinter som ligger i Linköping. Ska ta bilen dit och så ska vi spendera helgen där :D ska köpa massa prylar där förhoppningsvis, se massa anime, spela, derpa, ha det awesome helt enkelt!
Har t.o.m gjort en list på allt som ska med haha! Vill ju vara säker att allt kommer med. Vi ska båda ha gloomy kigurumis, hon sin svarta och jag min rosa. Gloomy sister power ~~
Ska pallra mig iväg nu till henne, en natt och sedan bär det av wiie!
 

Tjo flöjt

Sitter i skolan och ugglar, bara foto idag, yay!
Dock går min lärare igenom dagens uppgift, vi ska jobba med något som kallas HDR om jag minns rätt, känner igen namnet men aldrig jobbat med det förut. Vi ska iaf fota under/normal/över exponering på samma motiv. Har jag tur kanske jag kan dra hem och fota ist, meheh.


Alla Fjärtans Dag

Jag måste bara få ur mig lite som jag funderat på det senaste dagarna.
Alla hjärtans dag.
Ja, det är en gullig dag om jag får säga det själv. Jag tycker hela konceptet är sött, man köper saker till personer man älskar, och jag tycker inte att det nödvändigtvis ska vara ens partner, utan lika gärna kan vara en god vän, familj osv.
Men sedan finns det folk som drar det till en överdrift. Jag fullkomligt hatar när folk vill visa alla andra hur "perfekt" deras alla hjärtans dag var, fotar sina blaskiga rosor och lägger på instagram och taggar massa onödiga taggar, eller även de som bara klagar av att de inte har någon partner att dela den med. Get a hold of yourself people, and drink some fucking coffee, skämt åsido. Man behöver inte fira dagen, och man nu tycker att det är en sådan stor grej så kan man ju spendera den med en kompis eller familjen som jag skrev innan, jag ska vara ärlig och säga att första gånger jag verkligen firade alla hjärtans dag var förra året. De andra åren har jag väl "firat" den på andra sätt, som ett år då klädde jag mig i röda färger med massa hjärtan överallt, höhö.
Åter igen till detta med att lägga ut bilder, ja jag fick en helt underbar present av min partner, men bara för det så måste jag inte dela den på instagram/facebook för att visa att jag är älskad och bättre än alla andra. Så länge jag vet om det så är jag nöjd.
Well, nuff said. Ska dricka kaffe nu... SJÄLV. Yum ~

På tal om inget fick denna av en söt tönt tihi.

Hemma igen!

Kom hem för några timmar sedan, saknar redan kylan och all snö. Trivs i det på något vis. Sedan såklart att åka skidor!
Har hunnit med att se Melodiefestivalen, inga direkta bra kandidater denna omgång :( förra gången Var ju Yohio med, så då vart det ju awesome. Men nja, inga låtar stod ut så värst mycket eller att det var några intressanta artister med.
Sitter iaf just nu och tittar på animen Fullmetal Alchemist, har den första säsongen på dvd, mehe. Har redan sett den en gång, men vill se igen och sedan fortsätta på nästkommande säsong, tror den heter Fullmetal Alchemist Brotherhood. Gillar serien väldigt mycket, den är intressant och spännande, komisk såklart också, det behövs c: kanske skriver om den i min anime spalt någon dag! Har ju hela lovet på mig att slappa hehe.

Skidor är sjukt awesome <3

Ber om ursäkt för dålig uppdatering :(
Har inte haft något kul att skriva! Fast egentligen så har jag ju det.. hmm. Nåväl kan ju dra lite nu!
Är upp i Trysil, i en mysig stuga som vi hyr varje år. Vi åker hit för att åka skidor en hel vecka, älskar att åka hit, alltid så härligt att få släppa loss i backarna. Veckan har dock varit både upp och ner, mest upp såklart! Blev ilamående en natt, men mådde bra dagen efter, haft lite smått problem med mina pjäxor, men annars har allt vart awesome!
Druckit massa choklad/kaffe, fikat som bara den haha, ändå tänkte jag att detta kanske kunde vara lite smått som en "tränings" vecka, så man går ner lite. Tänkte nämligen börja träna lite smått efter denna veckan, dels för att det kan vara lite smått nyttigt, men mest för att jag vill fixa min kropp så jag är nöjd i den!

RSS 2.0